Diskuzní fórum High In The Sky  

Přejděte zpět   Diskuzní fórum High In The Sky > Letecké simulátory > Microsoft Flight Simulator X

Microsoft Flight Simulator X Všeobecné diskuzní fórum směřující k problematice nejaktuálnější verze FS! Verze: Microsoft Flight Simulator X

Odpověď
 
Pomůcky tématu Typy zobrazení
  #1  
Starý 23.11.2009, 10:13:29
sinter32 sinter32 je offline
LAC,Leading Aircraftman (svobodník)
 
Registrován: 23.9.2009
Příspěvky: 7
Váha hlasu: 11
sinter32 se ještě moc neprojevil
Standard FSX + Win7

Ahoj...Mám otázočku na niekoho kto by vedel ako vyriešiť nasledujúci problem resp. kde by mohol byť zakopany pes:

Preinštaloval som XP na nový Win7. Nainšaloval som FSX, FSGlobal, AS X a Xgraphic a WilcoAXXX s.1 a pustil som hru ( zatial všetko ok )
Potom som sa pustil do doladovania grafiky a s tym spojene skušanie hry systemom "pustit fsx-vypnut fsx) a tu nastal problem...pri vychadzani z hry mi vyhodi chybu..chvilu sa snaží riešiť problem ale aj tak to skonči reštatrom FSX-ka...čo by až taký problem nebol, problem nastal ked som si dal let LZIB-LZKZ...všetko ok..a ked som bol niekde na urovni DEDIS tak zase staré zname okienko a následný reštart hry...

Nerobí to stále, v pohode som urobil okruh nad letiskom(odlet, okruh, pristanie) ale ked som dal v nakonies klavesu ESC a klikol som na End Flight tak zas okienko s chybovou hláškou.

Vie niekto kde by mohol byť problem? Alebo má niekto podobný problem s FSX?, aby som vedel že nie som na svete jediný s týmto problemom :-)
Odpovědět s citací
  #2  
Starý 23.11.2009, 11:26:40
Avatar uživatele landmark1123heavy
landmark1123heavy landmark1123heavy je offline
G/Cpt,Group Captain (plukovník)
 
Registrován: 11.7.2003
Umístění: Brno, Czech Republic.
Věk: 37
Příspěvky: 3,012
Váha hlasu: 10
landmark1123heavy je na dobré cestě k záslužným medailímlandmark1123heavy je na dobré cestě k záslužným medailím
Standard Odpověď na: FSX + Win7

Hele, presne tohle sem resil, ale na XP. Letelo to uplne v pohode, jak dlouho sem chtel. Jakmile sem ale chtel vylezt zpatky do menu, tak FSX spadlo s klasickou hlaskou. Chvilu sem to resil, zkousel sem to s uplne cistou FSX SP2, ale i tak to delalo. Pak mne napadlo tam dat jen SP1 a zahadne to jede. Zatim tam mam teda SP1, ale hodne addonu chce SP2, takze to neni konecne reseni, nicmene FSX litam zatim sporadicky, takze mne to zase az tak neboli. Pokud to ale dela i na Win7, tak to nebude OS-related, a chyba bude nekde jinde. Zajimalo by mne kde.
__________________
Mike, a.k.a. Teflon_490
Can be seen in the air as TVS490 or in the CZW colours
and usually "Inbound on LKTB"
Odpovědět s citací
  #3  
Starý 23.11.2009, 15:40:35
Maiky Maiky je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 12.10.2007
Umístění: LKMO
Věk: 26
Příspěvky: 296
Váha hlasu: 24
Maiky se ještě moc neprojevil
Standard Odpověď na: FSX + Win7

S podobným problémem jsem se eště nesetkal a mam SP2 + Vista, Ale přeci jen to někdy ze záhadných důvodu spadne, a to zcela náhodně. Řekl bych, že tohle je celkově chyba kompatibility FSX SP2 s čímkoliv.
__________________
Odpovědět s citací
  #4  
Starý 23.11.2009, 18:50:36
Avatar uživatele fhonsa
fhonsa fhonsa je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 1.4.2008
Umístění: Praha
Věk: 27
Příspěvky: 216
Váha hlasu: 20
fhonsa se ještě moc neprojevil
Standard Odpověď na: FSX + Win7

Citace:
Původní zpráva od landmark1123heavy Zobrazit příspěvek
Hele, presne tohle sem resil, ale na XP. Letelo to uplne v pohode, jak dlouho sem chtel. Jakmile sem ale chtel vylezt zpatky do menu, tak FSX spadlo s klasickou hlaskou. Chvilu sem to resil, zkousel sem to s uplne cistou FSX SP2, ale i tak to delalo. Pak mne napadlo tam dat jen SP1 a zahadne to jede. Zatim tam mam teda SP1, ale hodne addonu chce SP2, takze to neni konecne reseni, nicmene FSX litam zatim sporadicky, takze mne to zase az tak neboli. Pokud to ale dela i na Win7, tak to nebude OS-related, a chyba bude nekde jinde. Zajimalo by mne kde.
Jj, mel jsem stejny problem, XP a SP2 nejde dohromady, kamos ma Win7 se SP2 a vsechno v pohode...
Odpovědět s citací
  #5  
Starý 24.11.2009, 09:45:19
sinter32 sinter32 je offline
LAC,Leading Aircraftman (svobodník)
 
Registrován: 23.9.2009
Příspěvky: 7
Váha hlasu: 11
sinter32 se ještě moc neprojevil
Standard Odpověď na: FSX + Win7

Diky za rady

v prvom rade chcem ešte dodať že mam SP2
v druhom rade chcem ešte dodať že na predchadzajúcom OS, som mal tiež SP2 takže
XP + FSX SP2 = žiaden probléma (u mňa)

a po tretie: včera som sa pustil do zisťovania príčin a tak som všetky addony odinštaloval a s malou dušičkou veril že čistý FSX mi tie hore spomenuté chyby neurobí. Pustim FSX a skušal som do omrzenia. Vyskušal som vzlietnuť asi z 10 letísk (vždy som na letisku pobudol aspon ako-takú dobu) a vždy ked som chcel zmeniť letisko tak som to neurobil cez lištu ale pracne som sa vracal do základého menu...VYSLEDOK : CHYBU ROBI NEJAKY ADDON.

Takže dnes ma čaka opätovná inštalacia Addonov s tým že po každom jednom addone budem skušať hru či sa opäť ukáže chybová hláška aby som zistil ktorí šmejd to robí.
Odpovědět s citací
  #6  
Starý 24.11.2009, 16:09:01
Maiky Maiky je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 12.10.2007
Umístění: LKMO
Věk: 26
Příspěvky: 296
Váha hlasu: 24
Maiky se ještě moc neprojevil
Standard Odpověď na: FSX + Win7

Nedávno jsem musel reinstalovat FSX, jenž mi odmítlo se po spuštění se mnou bavit a hodilo tu milovanou hlášku. To sem se snažil rozběhnout zároveň PMDG 747 a MD-11. Nyní po reinstalu mam nainstalováno Wilco ERJ series a E-Jets series + AES + Asoft TNCM a TJSJ. Problém setrvává. Zrovna včera jsem si dal let na seznámení s ERJ 145LP TNCM - TJSJ. Při přistávání sem eště nevěděl, že musim vypnout AP a přistát na ručku. Pozdě jsem si to uvědomil, tak jsem odpojil AP a přitáhl abych podrovnal. Když jsem to udělal, tak se nos trochu zvedl a opět milovaná hláška Windows. Už mně to nebaví a beru to jako součást FSX. Nicméně jsem dostal nabídku k nainstalování Win 7 x64 English Profesional officiální zadarmo (neptejte se odkud, ale je to legální) , tak doufám, že to přestane.
__________________
Odpovědět s citací
  #7  
Starý 24.11.2009, 20:45:00
sinter32 sinter32 je offline
LAC,Leading Aircraftman (svobodník)
 
Registrován: 23.9.2009
Příspěvky: 7
Váha hlasu: 11
sinter32 se ještě moc neprojevil
Standard Odpověď na: FSX + Win7

Tak už som to špecifikoval:

Wilco Airbus v. 1............toď on, mého srdca šampiňón

Postupne som inštaloval addony a až pri Wilcovi nastal problem a pri vychadzaní mi hodilo chybu.

Tak teraz posúvam ďalej svoju otázku?

Máte niekto tiež problém s Wilcom na Win7 64bit ??? Každa rada dobra, dik,
Odpovědět s citací
  #8  
Starý 29.11.2009, 13:54:58
Maiky Maiky je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 12.10.2007
Umístění: LKMO
Věk: 26
Příspěvky: 296
Váha hlasu: 24
Maiky se ještě moc neprojevil
Standard Odpověď na: FSX + Win7

Sice nemam Wilco autobusy, ale FSX mi pod Win 7 x64 jedou mnohem líp než po Vistama x64. Zatím sem zaznamenal jenom problém s přidáváním scenérií, kdy mi při stusknutí OK místo přidání scenerie onu složku otevře a sem lidově řečeno "v pr*eli". Dokonce se ukázal zajímavý jev, kdy FSX jede na cca 20FPS s REX 2.0 kdežto bez REX jenom na 5-7FPS.
__________________
Odpovědět s citací
  #9  
Starý 29.11.2009, 14:51:24
Avatar uživatele landmark1123heavy
landmark1123heavy landmark1123heavy je offline
G/Cpt,Group Captain (plukovník)
 
Registrován: 11.7.2003
Umístění: Brno, Czech Republic.
Věk: 37
Příspěvky: 3,012
Váha hlasu: 10
landmark1123heavy je na dobré cestě k záslužným medailímlandmark1123heavy je na dobré cestě k záslužným medailím
Standard Odpověď na: FSX + Win7

Citace:
Původní zpráva od Maiky Zobrazit příspěvek
Zatím sem zaznamenal jenom problém s přidáváním scenérií, kdy mi při stusknutí OK místo přidání scenerie onu složku otevře a sem lidově řečeno "v pr*eli".

Uz se to tu resilo. Klikni nekam do prostoru kolem tech adresaru a pujde to pridat.
__________________
Mike, a.k.a. Teflon_490
Can be seen in the air as TVS490 or in the CZW colours
and usually "Inbound on LKTB"
Odpovědět s citací
  #10  
Starý 30.11.2009, 10:03:05
sinter32 sinter32 je offline
LAC,Leading Aircraftman (svobodník)
 
Registrován: 23.9.2009
Příspěvky: 7
Váha hlasu: 11
sinter32 se ještě moc neprojevil
Standard Odpověď na: FSX + Win7

Problem vyriešený...už mi všetko ide tak ako má. takže už mám srdénko na svojom mieste
Odpovědět s citací
Odpověď

Klíčová slova
crash, fsx, win7


Nyní prohlíží toto téma: 1 (0 člen(ů) a 1 navštěvník(ů))
 
Pomůcky tématu
Typy zobrazení

Pravidla přispívání
Nemáte oprávnění vkládat nové příspěvky
Nemáte oprávnění vkládat odpovědi
Nemáte oprávnění vkládat přílohy
Nemáte oprávnění upravovat vlastní příspěvky

BB code je zapnuto
smajlík je zapnuto
[IMG] kód je zapnuto
HTML kód je vypnuto

Přejít na


Všechny časy jsou v GMT +1. Nyní je 07:32:37.


Powered by vBulletin® verze 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
©1999 - 2017 High In The Sky