Diskuzní fórum High In The Sky  

Přejděte zpět   Diskuzní fórum High In The Sky > Letecké simulátory > IL-2 Sturmovik (všechny verze) > Patche

Patche Aktualizace, patche

Odpověď
 
Pomůcky tématu Typy zobrazení
  #1  
Starý 30.8.2004, 17:03:04
Soulsister
Návštěvník0
 
Příspěvky: n/a
Standard problem s patchem 2.04 u IL2: FB

samotnej IL2FB mi funguje, stejně tak s patchem 1.2
ale jakmile nainstaluju patch AEP 2.04 tak mi hra nejde spustit.
kliknu na ikonu a v taskmanageru se akorat objevi aplikace il2fb.exe a chvilku na to hned zmizi a jak by se nic nestalo. Nějáká rada?
Odpovědět s citací
  #2  
Starý 30.8.2004, 19:04:01
Yarmil Yarmil je offline
Cpl,Corporal (desátník)
 
Registrován: 20.9.2003
Umístění: .
Příspěvky: 9
Váha hlasu: 17
Yarmil se ještě moc neprojevil
Standard

IL2FB -> AEP -> 2.01 -> 2.04
Takhle to jede me a mnoha dalsim.
Odpovědět s citací
  #3  
Starý 30.8.2004, 19:46:44
Soulsister
Návštěvník0
 
Příspěvky: n/a
Standard

takže pokud tomu rozumim, tak si někde musim stahnout samostatnej AEP?
Moc se v IL2 nevyznám, jak to funguje, takže bych ocenil, kdyby mi to buď někdo vysvětlil, neo mi dal adresy, kde si potřebný věci můžu stáhnout. Pokud teda není AEP celý originální CD
Odpovědět s citací
  #4  
Starý 30.8.2004, 20:40:11
Pedropan Pedropan je offline
LAC,Leading Aircraftman (svobodník)
 
Registrován: 10.7.2003
Umístění: .
Příspěvky: 13
Váha hlasu: 18
Pedropan se ještě moc neprojevil
Standard

Rozumíš tomu dobře, ale AEP si nikde nestáhneš. Je to samostatný datadisk, který je dnes ke koupi i v CS verzi.
Odpovědět s citací
  #5  
Starý 31.8.2004, 17:41:47
Yarmil Yarmil je offline
Cpl,Corporal (desátník)
 
Registrován: 20.9.2003
Umístění: .
Příspěvky: 9
Váha hlasu: 17
Yarmil se ještě moc neprojevil
Standard

Presne tak AEP je cely originalni CD-datadisk k IL2FB
Odpovědět s citací
  #6  
Starý 1.9.2004, 17:07:19
Munch Munch je offline
AC2,Aircraftman No 2nd Class (vojín nováček)
 
Registrován: 31.8.2004
Umístění: .
Příspěvky: 1
Váha hlasu: 0
Munch se ještě moc neprojevil
Standard

Pokud pouzivas *****lej rts.dll tak to muze bejt tim, ze je spatnej. Zkus stahmout jinej ....
Odpovědět s citací
Odpověď


Nyní prohlíží toto téma: 1 (0 člen(ů) a 1 navštěvník(ů))
 
Pomůcky tématu
Typy zobrazení

Pravidla přispívání
Nemáte oprávnění vkládat nové příspěvky
Nemáte oprávnění vkládat odpovědi
Nemáte oprávnění vkládat přílohy
Nemáte oprávnění upravovat vlastní příspěvky

BB code je zapnuto
smajlík je zapnuto
[IMG] kód je zapnuto
HTML kód je vypnuto

Přejít na

Podobná témata
Téma Autor Fórum Odpovědí Poslední příspěvek
FS - 2 monitory - problém? adagio Microsoft Flight Simulator 13 17.10.2007 20:36:45
problém - zasekávání jiriehr Microsoft Flight Simulator 23 8.2.2007 13:33:56
Problém se spuštění FS2004 otorinolaringologie IVAO / VATSIM 5 28.10.2006 19:14:55
FS2004 problem pri spusteni BigL Microsoft Flight Simulator 9 1.9.2003 14:45:43


Všechny časy jsou v GMT +1. Nyní je 06:19:45.


Powered by vBulletin® verze 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
©1999 - 2017 High In The Sky