Diskuzní fórum High In The Sky  

Přejděte zpět   Diskuzní fórum High In The Sky > Letecké simulátory > IL-2 Sturmovik (všechny verze) > Patche

Patche Aktualizace, patche

Odpověď
 
Pomůcky tématu Typy zobrazení
  #11  
Starý 22.12.2005, 22:07:28
Avatar uživatele šnek
šnek šnek je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 6.2.2005
Umístění: Ohrobec u Prahy, hacienda se zahradou v lese Károv
Věk: 78
Příspěvky: 426
Váha hlasu: 34
šnek je na dobré cestě k záslužným medailím
Standard To světlonoš VLCAK:

Tak velmi děkuji za rady Vlčákovi, Alanovi i Martinovi (tomu za tlf), dal jsem tam už i AEP, a povedlo se. Ani po mě nechtěl adresu (viděl, jak jsem konzervován).
Byl jsem zklamán - na Free Flight (základní mise, já to mám v němčině, tu ovládám), nebo co to je se to trhalo, to byly diapositivy. A až už jsem to chtěl vymazat a věnovat nějaké penízky do PC, a pak mi napadlo najet do misií...
A byl jsem ve Shocking, tam to totiž jede naprosto, ale absalátně naprosto plynule, žáden Problems. Můžete mi někdo vysvětlit, proč tomu tak je? Opakováním jsem to potvrdil!
Problem ale mám, nejedou mi pedály home made...
Samozřejmě, zvyknutý na pedály, je pro mě provoz s Autorudder totéž, co lízání nanuka přes kondom!
Na tom budu ještě bádat, to vyřeším.
Jinak, přestože jsem teprve na úrovni il2 FB+AEP, a chystám se nahrát PF a pak patch 3.03 a 3.04 dle "Vlčáka", tak už ležím naznak a třepu nožkama nadšením...
Mazáci nelhali - je to Věc s velkým "V".
Pustil jsem se do první mise, jen tak "na okoštování", ale nepřítele mi sestřelili kamoši, než jsem se k němu dostal. Abych viděl, co to umí, tak jsem bez ohledu na jejich zoufalé výkřiky sestřelil své dvě vlastní B-17...
Byla to krása, to, jak jim upadlo křídlo a mašina se točí a padá - tohle opravdu jiné simulátory neumí, je to efektní pohled...
(Někde se to naučit sakra musím, ne?
Kluci, kupte si to - a do roka se rozvedete, prodáte dům a rodinného psa, abyste měli na Hardware, to je věc!
Jdu natočit PF a pak Patche...
__________________
šnek
Odpovědět s citací
  #12  
Starý 22.12.2005, 22:45:11
Avatar uživatele Vlcak
Vlcak Vlcak je offline
Moderátor IL-2 Sturmovik
 
Registrován: 22.4.2005
Umístění: Praha 4
Věk: 35
Příspěvky: 74
Váha hlasu: 10
Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"
Standard

Po PF tam stačí dát postupně tyto patche 3.03m - 100 MB>>4.01m - 141 MB>>4.02m - 30.3 MB

S těmi pedály, když najedeš do nastavení a u směrovky klikneš vpravo pro přiřazení osy - pohneš s pedály se nic nestane?
Odpovědět s citací
  #13  
Starý 22.12.2005, 23:09:51
Avatar uživatele šnek
šnek šnek je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 6.2.2005
Umístění: Ohrobec u Prahy, hacienda se zahradou v lese Károv
Věk: 78
Příspěvky: 426
Váha hlasu: 34
šnek je na dobré cestě k záslužným medailím
Standard x

ou ou ou - to mě zajímá - u jaké směrovky kde kliknout? nic jsem nenašel, co by bylo na pedály, kromě klasické kalibrace, ale tu když nastavím s pedály, ve sim se nic neděje...
__________________
šnek
Odpovědět s citací
  #14  
Starý 22.12.2005, 23:42:25
Avatar uživatele Vlcak
Vlcak Vlcak je offline
Moderátor IL-2 Sturmovik
 
Registrován: 22.4.2005
Umístění: Praha 4
Věk: 35
Příspěvky: 74
Váha hlasu: 10
Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"
Standard

No pokud to máš v němčině, nebudu tě moci přesně navigovat. Ale když toho ila zapneš, klikni na nastavení, posuvníkem sjeď až dolu a tam v sekci HOTAS kiknes vpravo vedle nápisu směrovka a vyšlápneš pravý pedál. Měla by se zobrazit osa toho zařízení, v kalibraci v simu možná nebude, ale jinak bude normálně fungovat.
Odpovědět s citací
  #15  
Starý 23.12.2005, 14:33:24
Avatar uživatele šnek
šnek šnek je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 6.2.2005
Umístění: Ohrobec u Prahy, hacienda se zahradou v lese Károv
Věk: 78
Příspěvky: 426
Váha hlasu: 34
šnek je na dobré cestě k záslužným medailím
Standard To Vlčák:

Děkuju Ti, dobrá vílo, já nesjel až dolů, a nastavovalů jsem to nahoře v Controlu, tam je směrovka rovněž. Zaklikl jsem to, vyšlápl pravý pedál a jede to bezvadně - no samozřejmě, že teď je to něco úplně jiného, to nemá chybu!!!Tak jdu namontit ještě teď PF+ 3.03 a 3.04...Už jste někdo přišel na to, proč základní mise trhá, a normální mise jedou plynule jako Quartzky??? Opakovaně jsem se o tom zase přesvědčil.
__________________
šnek
Odpovědět s citací
  #16  
Starý 23.12.2005, 16:38:34
Avatar uživatele Vlcak
Vlcak Vlcak je offline
Moderátor IL-2 Sturmovik
 
Registrován: 22.4.2005
Umístění: Praha 4
Věk: 35
Příspěvky: 74
Váha hlasu: 10
Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"
Standard

S tím trháním nevím, obecně je tento sim dost náročný. Jinak ale opravdu tu 3.04m nedávej, je to zbytečné. Cvakni tam kombinaci, kterou sem píši potřetí. Tamto info nahoře je staré a 3.04m byl té době poslední patch. Nyní je to takto, věř mi

nejprve 3.03m - 100 MB pak 4.01m - 141 MB a nakonec 4.02m - 30.3 MB
Odpovědět s citací
  #17  
Starý 23.12.2005, 18:00:43
Avatar uživatele šnek
šnek šnek je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 6.2.2005
Umístění: Ohrobec u Prahy, hacienda se zahradou v lese Károv
Věk: 78
Příspěvky: 426
Váha hlasu: 34
šnek je na dobré cestě k záslužným medailím
Standard Provedu...

Dobře, dík za návod, už tam mám PF a střílím kolem sebe jako divej. Ačkoli jsem v Control dal "zrcátko" přes klávesu Y, a pak i přes jiné, neobsazené, zrcátko se neukáže...jinak vše zřejmě funguje, i ty pedály. Pro ty, co ještě váhají nad svými "plechy". Není to zase tak hardwarově náročné, když mi to na střední nastavení jede na proces 1,7 GB, Titan 8x AGP, RAM 256 MB, ATI Radeon 9550 128 bit DDR (nataktovaná asi o 50% výše programem výrobce), zapnut i druhý monitor, a pět našich a pět nepřátelských Heinkelů - a naprosto plynule.
Pozor, to trhání je pouze na té samostatné základní misi ! Jinak v ničem!!!
Jdu natáhnout Patche, Vlčáku dík.
__________________
šnek
Odpovědět s citací
  #18  
Starý 23.12.2005, 21:23:44
Avatar uživatele Vlcak
Vlcak Vlcak je offline
Moderátor IL-2 Sturmovik
 
Registrován: 22.4.2005
Umístění: Praha 4
Věk: 35
Příspěvky: 74
Váha hlasu: 10
Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"
Standard

Jsem rád, že se ti il2 líbí. Jinak v těch posledních pačesech docela upravili letový model skoro pro všechna letadla, je přece jen cítit že jsou to několikatunové kolosy brázdící vzduch. Pokud chce člověk přežít, musí si hlídat aby měl buď rychlost, nebo výšku. Ideálně obojí.(platí to hlavně pro online)
Odpovědět s citací
  #19  
Starý 23.12.2005, 21:33:39
Avatar uživatele šnek
šnek šnek je offline
P/O,Pilot Officer (podporučík)
 
Registrován: 6.2.2005
Umístění: Ohrobec u Prahy, hacienda se zahradou v lese Károv
Věk: 78
Příspěvky: 426
Váha hlasu: 34
šnek je na dobré cestě k záslužným medailím
Standard To Vlcak:

Tak už jsem natáhl vše, bez problémů...
Je to opravdu, jak říkáš, je to věrné. Velmi se mi líbí efekty - když mu ustřelíš křídlo, točí se jako čamrda (moravsky Káča).
A ta základní "Einzelmission", neboli základní mise, přestala po Pačesech trhat. Zlobí ještě to zrcátko, ale já na to přijdu. Tak díky za veškeré rady a návody - už je to na mě. Myslím, že to, že jsi uvedl jak je to s Patchy, moc klukům pomohlo, netápou v té změti přídavků..ahoj a dík.
__________________
šnek
Odpovědět s citací
  #20  
Starý 23.12.2005, 22:01:27
Avatar uživatele Vlcak
Vlcak Vlcak je offline
Moderátor IL-2 Sturmovik
 
Registrován: 22.4.2005
Umístění: Praha 4
Věk: 35
Příspěvky: 74
Váha hlasu: 10
Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"Vlcak obdržel medaili "Za zásluhy a pomoc letcům na HITS III. stupně"
Standard

Jo s tím zrcátkem, Oleg nám to dal jen na něterá letadla. Mělo by být na spitech, Lavočkách, Hurricanech a některých amerických strojích.
Odpovědět s citací
Odpověď


Nyní prohlíží toto téma: 1 (0 člen(ů) a 1 navštěvník(ů))
 
Pomůcky tématu
Typy zobrazení

Pravidla přispívání
Nemáte oprávnění vkládat nové příspěvky
Nemáte oprávnění vkládat odpovědi
Nemáte oprávnění vkládat přílohy
Nemáte oprávnění upravovat vlastní příspěvky

BB code je zapnuto
smajlík je zapnuto
[IMG] kód je zapnuto
HTML kód je vypnuto

Přejít na


Všechny časy jsou v GMT +1. Nyní je 03:42:01.


Powered by vBulletin® verze 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
©1999 - 2017 High In The Sky